Les TIC aplicades a la salut, al Women 360 Congress

women 360 congress

L’edició especial que es farà del Women 360 Congress el 31 de maig, a l’auditori de Gas Natural Fenosa, a Barcelona, estarà dedicat a les TIC aplicades a la salut, posant en valor l’aportació de les dones expertes en innovació tecnològica en l’àmbit de la salut i la medicina.

La jornada presentarà continguts que constitueixen reptes de futur, com la intel·ligència artificial amb autoaprenentatge, l’atenció al pacient a través de les TIC i la interoperabilitat. Participaran en el congrés reconeguts professionals, com la Dra. Maite Garolera, responsable de la Unitat de Neuropsicologia del Consorci Sanitari de Terrassa, el Dr. Francesc García Cuyàs, director de la Fundació TicSalut; el Dr. Manel Esteller, director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge; Teresa M. Pitarch, presidenta de l’Institut Català de les Dones; Núria Bosch, vicepresidenta del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona; Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona; i Rosa Cuscó, directora i co-fundadora del Women 360° Congress, entre altres.

El 39% dels ciutadans de l’Estat tenen una malaltia crònica, que representen entre el 70% i el 80% de la despesa sanitària. A Catalunya, més del 30% del pressupost públic es dedica a l’atenció del pacient crònic. Aquest fet, sumat a que la franja de població envellida està en constant creixement, planteja situacions d’increments pluripatològics als quals la sanitat ja ha de fer front.

El congrés de salut, benestar i empresa per a la dona directiva i empresària compta amb la col·laboració de Gas Natural Fenosa, l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de les Nacions Unides, la Fundació TicSalut i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, a més de patrocinadors de l’àmbit de la salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *