Joves avui, dones apoderades demà

Quartz ens delecta un cop més amb un gran contingut, aquest cop dedicat a la dona.

Sota el títol “Com fem créixer una noia el 2018?”, la publicación ens presenta idees i opcions “per ensenyar les dones joves a utilitzar la seva força, ocupar el seu espai i trobar la seva veu”.

D’inici ens convida a descobrir Les Visionàries (https://work.qz.com/is/how-well-win/), un recull de les 50 dones més qualificades del món en la lluita per la igualtat de gènere.

 

Un segon capítol comença preguntant-se “Com guanyarem la pròxima generació? Com hem de fer créixer les noies perquè se n’adonin del seu poder?” (https://work.qz.com/is/how-well-win-the-next-generation/). Aquí, un seguit de relats ens presenten històries de valor i força, i molta determinació, de nenes i noies que no es rendeixen.

“Les noies d’avui tenen una oportunitat sense precedents. Tanmateix, al voltant del món, encara s’enfronten a una sèrie d’amenaces ideològiques i físiques. És crucial que la pròxima generació de noies sigui capaç de respondre a aquests reptes i no només sobreviure sinó prosperar. En una sèrie d’històries, explorem les grans idees revolucionant com ensenyem a les dones joves a utilitzar la seva força, prendre espai i trobar la seva veu”, escriu Quartz per donar entrada als diferents relats.

Estarem atentes a la publicació ja anunciada del tercer i quart capítol que completaran aquestes  reflexions. Compartiu-les! Les noies han de saber que tenen un paper important a jugar en aquest món. Depèn d’elles i de tots.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *