Empresàries saudites visiten Barcelona i Madrid

Empresàries

Una missió comercial d’empresàries de l’Aràbia Saudita visiten la setmana del 24 d’abril Barcelona i Madrid amb l’objectiu d’explorar noves oportunitats comercials i establir contactes amb possibles clients i proveïdors. Es tracta de la primera vegada que una missió comercial formada únicament per dones empresàries ha sortit de l’Aràbia Saudita per conèixer nous mercats. Durant la seva estada a Barcelona, la missió saudita té previstes trobades amb representants d’ACCIÓ, l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, l’ICEX, Barcelona Activa i l’Observatori Dona Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona. També es reuniran amb dones empresàries catalanes.

Les empresàries que formen part de la missió comercial que visita aquests dies Catalunya pertanyen a la sectorial de dones joves emprenedores, l’Asharqia Young Businesswomen Council,  de la Cambra de Comerç de la província de l’Est d’Aràbia Saudita (Asharqia Chamber of Commerce). En total són tretze dones d’entre 30 i 40 anys que són propietàries o directives de negocis al seu país: despatxos d’arquitectura, firmes de moda, formació, empreses d’injecció de plàstic, reciclatge, pells, negocis relacionats amb el fitness o el sector de la cosmètica, entre altres.

L’entitat que representen, segons han comentat a Barcelona, té com a objectiu “ajudar i empoderar les dones joves per desenvolupar-se professionalment i emprendre els seus propis negocis”. També van explicar que “la missió pretén buscar sinergies amb Catalunya i amb les seves empreses, per treballar conjuntament, fer negocis i buscar col·laboracions empresarials”. Maram Aljishi, vicepresidenta de l’Asharqia Young Businesswomen Council, va explicar que “Aràbia Saudita espera augmentar fins al 30% la participació femenina al mercat laboral, i missions com aquesta volen contribuir a aquest objectiu”. La missió comercial de les empresàries saudites acabarà a finals de la setmana, a Madrid.

La delegación d’empresàries sauditas durant la trobada amb ACCIÓ:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.