Adela Muñoz Páez presenta el seu nou llibre

Aquesta setmana tenim una cita important: Adela Muñoz Páez presenta el seu nou llibre Sabias. La cara oculta de la ciencia, dimarts 4 d’abril a la Llibreria Documenta (Pau Claris, 144. Barcelona), a les 19 h. El llibre narra la vida de diverses dones desconegudes i silenciades malgrat la seva contribució a la historia de la ciència.

Adela Muñoz, nascuda a La Carolina, un municipi del nord-est de Jaén, el 1958, és catedràtica de Química Inorgànica i professora de les facultats de Química i Física de la Universitat de Sevilla. Va ocupar el càrrec de vicedirectora de l’Institut de Ciència de Materials de Sevilla des del novembre del 1998 al gener del 2010. En l’actualitat és membre del panel de Química en el Sincotrons ESRF (Grenoble) i ALBA (Barcelona). Muñoz Páez és autora de diversos llibres, coautora de més de 75 articles en revistes científiques internacionals i ponent en conferències. Té una pàgina web on es poden seguir les seves activitats (www.hypatia.es) i és blogger al diari digital El Huffington Post, edició en espanyol (www.huffingtonpost.es/bloggers/adela-munoz-paez).

Hi anirem i esperem presentar ben aviat en aquestes pàgines una entrevista en profunditat amb tant destacada científica i investigadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.