3er Congrés Dones d’Empresa

Dones d’Empresa de la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès) ja tenen a punt la tercera edició del Congrés Dones d’Empresa, que tindrà lloc a l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, els dies 20 i 21 d’octubre. El programa consta d’una trentena de ponències, a càrrec d’expertes en diferents àrees operatives i estratègiques de l’empresa, centrades en la innovació i la tecnologia.

S’abordaran les tendències relacionades amb la direcció de les persones, es palrlarà de la nova llei d’autònoms, de les novetats laborals, dels finançament alternatiu i de la responsabilitat social. Hi haurà també espai pel ‘networking’ i la interelació entre empresaries i emprenedores. Acció, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Institut Català de les Dones col·laboren amb l’organització del Congrés.

Les inscripcions estan obertes i les lectores de WTC Magazine tindran entrada preferent. Una bona ocasió per posar-se al día i fer xarxa entre dones amb talent. Cliqueu l’enllaç 3er Congrés de Dones d’Empresa i inscriviu-vos!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *